Antikvariát Pod Svícnem
0
0
O nás
Výkup knih
Kontakty
Reference zákazníků
Přihlásit
Měna:
CZK (Kč)
EUR (€)
Zákaznická podpora
+420 558 638 668
Kategorie zboží
Vše
Knihy
Časopisy
LP
Noty
Pohlednice
Knihy
LP / Noty
LP desky
Noty
Pohlednice
Novinky
Slevy
Prodejna
Otevírací doba
Aktuálně na prodejně
Informace
Aktuality
O Antikvariátu Pod Svícnem
O novém e-shopu
Výkup knih
Doprava a platba
Osobní vyzvednutí
Stav zboží
Kontakty
0
0
Košík je prázdný.
Zobrazit košík
Úvodní stránka
KNIHY
UČEBNICE, SKRIPTA
Technologie přípravy pokrmů 1-2
Technologie přípravy pokrmů 1-2
Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.
Komplet 2 svazků.
Dostupnost:
1 ks
EAN: 8023910418
Číslo zboží: 6036214
Dostupné množství:
1,000
150,-
Kč
Množství
Vložit do košíku
Specifikace
Autor
Irena Balogová
,
Mikuláš Matejka
Stav knihy
velmi dobrý
Vydavatel
Merkur
Rok vydání
1996
Jazyk
česky
Počet svazků
2
Vazba
brož.
Formát
8°
Vloženo
28.02.2024
Sklad kód
KRA 006
ISBN
80-239-1041-8
Tagy
Učebnice
Kategorie
KNIHY > KOMPLETNÍ SÉRIE, BALÍČKY KNIH
KNIHY > UČEBNICE, SKRIPTA
KNIHY > HOBBY, VOLNÝ ČAS > Kuchařky, vaření, stolničení
Přihlásit
Kategorie zboží
Hlavní menu
Vše
Knihy
Časopisy
LP
Noty
Pohlednice
Knihy
LP / Noty
LP desky
Noty
Pohlednice
Novinky
Slevy
Prodejna
Otevírací doba
Aktuálně na prodejně
Informace
Aktuality
O Antikvariátu Pod Svícnem
O novém e-shopu
Výkup knih
Doprava a platba
Osobní vyzvednutí
Stav zboží
Kontakty
Můj účet
Moje údaje
Sledované zboží
Moje objednávky
Moje komise
Ostatní
O nás
Výkup knih
Kontakty
Reference zákazníků
Měny
CZK (Kč)
EUR (€)
Nastavení cookies